Vins i cerveses

A Arte Sana creiem que per gaudir bé del menjar cal acompanyar-lo d’un bon beure. Quin sentit té seleccionar els millors ingredients i preparar un àpat mimat si després l’espatllem amb una beguda mediocre? Per això tots els nostres vins i cerveses són curosament seleccionats per garantir que el que beguis estigui a l’alçada del menjar.

Vi de la casa
El vi de la casa ha estat curosament escollit i és un vi orgànic elaborat a Mas Comtal. Ha estat triat per la seva extraordinària qualitat i el bon savoir-faire dels nostres amics del Penedès.

Cervesa de la casa
Actualment comptem amb 4 aixetes de cervesa, totes elles de As Cerveses. Ens hem inclinat per la proposta dels de Montornés del Vallès perquè fan un producte molt ben equlibrat, sense estridències innecessàries, i a més compten amb un catàleg prou variat com perquè aneu trobant novetats cada cop que vingueu.

Ampolles
A més de les propostes fixes tabé comptem amb una gran varietat de vins i cerveses més variades, totes amb el mateix denominador comú: la qualitat del producte i l’orgull del l’artesà que les elabora. Pregunteu-nos!